Thales Group

 

Thales är en av världens största aktörer inom Flyg, Rymd, Säkerhet, Försvar och Transport.

För mer information: www.thalesgroup.com

 

 

MooD International förser företag och myndigheter med banbrytande idéer, kunskap och verktyg för att hjälpa dem att skapa en framgångsrik organisation.

MooD teknologi kombinerar kompetens för att bygga arkitekturer, definiera och hantera förändringsarbete, arbeta effektivare och skapa affärsintelligenta lösningar samt beslutstöd – Allt baserat på en gemensam affärsmodell. MooD används av olika myndigheter för att utveckla och förvalta Enterprise Architectures baserade på till exempel TOGAF (The Open Group Architecture Framework) och MODAF (Ministry of Defence Architecture Framework). MODAF används bland annat av Försvarsmakten i Sverige och Storbritannien.

För mer information: http://www.moodinternational.com/

Syntell är ett konsultföretag inom system och logistikhantering.

För mer information:www.syntell.se

Atea

Atea är Nordens och Baltikums ledande obundna leverantör av it-infrastruktur. Vi bistår våra kunder med specialistkompetens, produkter och lösningar. I Sverige finns vi nära dig på ett trettiotal orter över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr.

För mer information:www.atea.se

 

 

Nyheter

Stöd till större företags IT-funktion

2020-06-20

Front End Strategy AB har fått fortsatt förtroende att stödja ett större företags utveckling av IT-funktioner.

Stöd till större myndighets digitaliseringsresa

2020-06-15

Front End Strategy AB har fått fortsatt förtroende att stödja en större myndighet i deras digitaliseringsarbete. Där utvecklar vi ett antal programvarubaserade stöd för myndighetens ledningsgrupp och för att hantera deras Systemlandskap.

Programvara för kontroll och styrning av master och antenner

2020-01-10
Front End Strategy AB har fått uppdrag att utveckla programvara för kontroll och styrning av avancerade master och antenner.